Over Ons

Beveiligers
0 +
Over Ons

Eaglevision Security

Bij Eaglevision Security streven we ernaar om de hoogste normen van professionaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid te handhaven. Onze beveiligingsprofessionals zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat uw object te allen tijde veilig is. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw beveiligingsbehoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken. 

Missie

Onze missie is om de veiligheid en gemoedsrust van onze klanten te waarborgen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen en professionele diensten.

Visie

Wij streven ernaar om de toonaangevende autoriteit te zijn op het gebied van beveiliging, met een onwrikbare toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze visie is om een veiligere wereld te creëren.

A VISION FOR SAFETY

Onze beveiligers zetten zich in voor de veiligheid van omgevingen, organisaties, medewerkers en bezoekers, met prioriteit voor de instructies en wensen van de klant.

Uw Veiligheidspartner

Bij  Eaglevision Security gaan we verder dan alleen beveiliging. Wij zijn uw betrouwbare partner voor maatwerk servicediensten op locatie, en onze toewijding aan veiligheid staat centraal in alles wat we doen. Met eerlijkheid, respect en duidelijke afspraken als kernwaarden, zetten onze beveiligers zich in voor de veiligheid van uw omgeving, organisatie, medewerkers en bezoekers.

Wij geloven in hoogwaardige kwaliteit en veiligheid, en voeren elke opdracht uit met aandacht voor de geldende instructies. Samen met ons team van professionele beveiligers en gastheren/gastvrouwen, staan we garant voor klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid. Bij Eaglevision Security is uw veiligheid onze prioriteit.

Kom ons team versterken!

Ben je op zoek naar een baan in de beveiliging of naar incidentele opdrachten in de beveiliging? Stuur dan je open sollicitatie naar info@eaglevisionsecurity.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!